Palvelut

Meiltä löytyy monipuolinen kattaus palveluita yrityksesi tarpeisiin!

Kuva paperilentokoneesta

Tarjoamme ensiluokkaista kotisivujen kehitystä, joka tuo liiketoimintasi verkkoon uudella tasolla.

Olemme erikoistuneet suunnittelemaan ja toteuttamaan räätälöityjä kotisivuja, jotka vastaavat täysin yrityksesi tarpeisiin ja brändiin.

Macbook kannettava tietokone, jossa näkyy koodia.
Harmaa ikoni kolmesta henkilöstä.

Käyttäjäystävällisyys

Painotamme sivustojen helppokäyttöisyyttä ja selkeyttä, jotta kävijät löytävät tarvitsemansa tiedot vaivattomasti.

Harmaa ikoni tietokoneesta ja mobiililaitteesta.

Responsiivinen suunnittelu

Tarjoamme kotisivujen kehitystä, joka takaa sivuston näyttämisen optimaalisesti eri laitteilla.

Harmaa ikoni selaimesta ja ajastimesta.

Nopea latausaika

Optimoidaksemme sivustojen suorituskyvyn varmistamme, että ne latautuvat nopeasti, mikä parantaa käyttäjäkokemusta.

Harmaa ikoni verkosta ja suurennuslasista.

Hakukoneystävälliset ratkaisut

Huomioimme hakukoneoptimoinnin periaatteet sivustojen kehityksessä, jotta ne saavuttavat paremman näkyvyyden hakukonetuloksissa.

Harmaa ikoni kolmesta palkista.

Analytiikka ja seuranta

Integroimme sivustoosi analytiikkatyökaluja, kuten Google Analytics, jotta voit seurata kävijämääriä, käyttäytymistä ja muita tärkeitä tilastoja.

Monikielinen tuki

Monikielinen tuki

Tarjoamme mahdollisuuden luoda sivustollesi useita kieliversioita, jotta voit tavoittaa ja palvella erikielisiä kävijöitä.

Macbook kannettava tietokone, jossa on näkymä Adobe Illustrator ohjelmasta.

Tarjoamme logon suunnittelupalvelua, joka täyttää kaikki tarpeesi ja ylittää odotuksesi.

Käytämme ajanmukaisia ja innovatiivisia työkaluja varmistaakseen, että logo on visuaalisesti houkutteleva, merkityksellinen ja erottuva.

Tähti

Brändin mukainen suunnittelu

Huomioimme logon suunnittelussa brändisi visuaalisen ilmeen ja viestinnän tavoitteet, jotta logosta tulee osa yhtenäistä brändi-identiteettiä.

Kynä

Selkeys ja luettavuus

Huolehdimme siitä, että logon elementit ovat selkeitä ja helposti luettavia eri mittakaavoissa ja käyttöympäristöissä.

Iteraatio

Iteratiivinen suunnitteluprosessi

Tarjoamme mahdollisuuden antaa palautetta ja tehdä muutoksia logon suunnitteluun varmistaaksemme, että olet täysin tyytyväinen lopputulokseen.

Pilvi

Monipuoliset tiedostomuodot

Toimitamme sinulle logon tiedostot eri muodoissa, kuten JPG, PNG, PDF, SVG, vector, jotta voit käyttää niitä eri tarkoituksiin ja eri taustoilla.

Turvallisuus

Täysi omistusoikeus

Saat täyden omistusoikeuden suunniteltuun logoon, joten voit käyttää sitä vapaasti ilman rajoituksia tai lisämaksuja.

Harmaa ikoni kahdesta valintanuolesta.

Tyytyväisyystakuu

Sitoudumme tarjoamaan sinulle tyytyväisyyden, ja teemme tarvittavat muutokset ja hienosäädöt, jotta olet täysin tyytyväinen logon lopulliseen versioon.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä ohjelmointikieliä ja teknologioita käytätte kotisivujen kehityksessä?

Käytämme kotisivujen kehityksessä monipuolisesti ohjelmointikieliä ja teknologioita. Käytämme HTML:ää (HyperText Markup Language) sivuston rakenteen määrittämiseen, CSS:ää (Cascading Style Sheets) ulkoasun ja tyylin toteuttamiseen, sekä JavaScriptiä (JS) interaktiivisuuden ja toiminnallisuuden lisäämiseen sivustoille. Lisäksi hyödynnämme GitHubia versionhallintaa ja web hostingia varten, joka helpottaa tiimityöskentelyä ja kehitysprosessin hallintaa.

Mitä ylläpitokustannuksia kotisivuissa on?

Yleisesti ottaen ainoat ylläpitokustannukset, jotka sinun tarvitsee maksaa, ovat verkkotunnuksen vuosittaiset maksut, jotka ovat yleensä 10-20€/vuosi. Tämä on välttämätön kustannus, jotta voit pitää verkkotunnuksen hallinnassa ja säilyttää sen omistusoikeuden.

Muita kustannuksia voi syntyä kotisivujen laajuudesta ja muista ominaisuuksista riippuen. Yleisesti kuitenkin selviät ilman muita juoksevia kustannuksia. Esimerkiksi näiden sivujen ainoa kustannus on verkkotunnus!

Onko mahdollista nähdä esimerkkejä aiemmin tekemistänne projekteista?

Tietysti! Olemme ylpeitä aiemmista töistämme ja mielellämme jaamme portfoliomme kanssasi. Pääset tutustumaan aikaisempiin projekteihimme klikkaamalla tästä! Haluamme aina varmistaa, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja saavat juuri sellaisen lopputuloksen kuin he ovat toivoneet.

Onko mahdollista integroida erilaisia toiminnallisuuksia, kuten varausjärjestelmä, kotisivuilleni?

Kyllä, tarjoamme mahdollisuuden integroida erilaisia toiminnallisuuksia kotisivuillesi, kuten varausjärjestelmän. Toiminnallisuuden integrointi riippuu kuitenkin asiakkaan tarpeista ja vaikuttaa kokonaiskustannuksiin. Olemme valmiita keskustelemaan kanssasi tarkemmin tarpeistasi ja antamaan kustannusarvion haluamistasi toiminnallisuuksista.

Miten varmistatte, että kotisivuni toimivat saumattomasti eri laitteilla ja selaimissa?

Varmistamme, että kotisivusi toimivat saumattomasti eri laitteilla ja selaimissa. Käytämme responsiivista suunnittelua, joka mahdollistaa sivuston automaattisen sopeutumisen eri näyttökokoisiin ja laitteisiin. Testaamme sivuston eri selaimissa ja laitteilla varmistaaksemme yhteensopivuuden ja varmistamme, että käyttäjät saavat optimaalisen käyttökokemuksen riippumatta käyttämästään laitteesta tai selaimesta.

Ylös